Om mig

Paul Erik Planitzer

Mine mål er at gøre det muligt for alle at kunne få hjælp og støtte. Måden at gøre det på, ja det er meget individuelt. For mig er det vigtigt at alle får en chance her i livet til at komme videre. Med mere end 15 års erfaring med bl.a. angst- og stressramte vil du altid være i rigtig gode hænder hos mig.

Kerneydelser

hypnose.jpg

Hypnose

Ønsker du at stoppe med at ryge eller har svært ved at tabe dig? Gennem hypnose kan du få hjælp til de dybere situationer.

Læs mere
terapi.jpg

Terapi

Terapi er et tilbud til dig som er ramt af stress, lider angst eller måske har en fobi som gør din hverdag svær at komme igennem.

Læs mere
coaching.jpg

Coaching

Står du stille i din personlige udvikling eller står din virksomhed i stampe? En professionel coach kan hjælpe dig videre eller forbedre din situation.

Læs mere

Virkefelter

  • Hypnoterapi
  • Hypnose med børn under 12 år.
  • Hypnose mod rygestop
  • Hypnose mod vægttab
  • Teamcoaching i forbindelse med konflikter, fusioner og sammenlægninger etc.
  • Foredrag om angst og stress
  • Angstforebyggelse og træning
  • Generel angst og stress behandling/coaching
  • Coaching af private
  • Coaching af virksomhedsledere m. fl.
NLP Psykoterapeut
Uddannelse og erhvervsvejleder
ACC Coach
GCMC – Grow2 Mastercoach PCC Coach ICF
Mentorcoaching og Supervisor
Bogudgivelse
Hypnose terapeut
Uddannet NLP Psykoterapeut.
Efteruddannelse som uddannelses- og erhvervsvejleder.
Coachuddannelse hos Grow2 i Aarhus til ACC Coach.
Overbygning på min ACC certificering til GCMC til Grow2 Mastercoach PCC coach inden for ICF.
Arbejder som Mentorcoach og Supervisor for studerende på Masteruddannelser.
Forfatter til bogen “Din angst og mig”.
Uddannet Hypnoterapeut v. Hypnoseskolen i Aarhus.

2001
2003
2006
2009
2011
2014
2017
Fra bloggen

Hvad er nyt?

At ændre en følelse er lige som at fange vinden

At ændre en følelse er lige som at fange vinden – hvis du ikke forstår at fange vinden kan du heller ikke ændre en følelse. Jeg arbejder i det daglige tillige med unge mennesker fra 18 år og op efter, der lider af forskellige psykiske lidelser, lidelserne kan være Skizofreni, ADHD...

Jeg syntes det er et fantastisk tilbud.

Et frivilligt forløb, som man selv kan vælge til eller fra. De fleste har noget der fylder i ens rygsæk, som er sundt at få bearbejdet.
Ro i baglandet og i sine omgivelser, giver mere fokus på jobbet. Paul Erik Planitzer har givet mig mange gode og brugbare redskaber til at bearbejde og afhjælpe det der fylder.

Tak til Paul Erik og tak til Dennis 🤗

Pia SalboTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Personligt har jeg via dette forløb:

• Fået hjælp til at ændre flere personlige ting i min hverdag, som har fået positiv indflydelse på min præstation og tilstedeværelse på jobbet.
• Fået et ekstra værktøj jeg kan bruge i dialogen med kunden som har hjulpet mig med at bevæge mig længere ned i dybden i salgsfaget.

Jeg er generelt meget positivt stemt overfor dette forløb. Samtalerne har været trygge og behagelige, samt har jeg følt mig hørt og forstået.

Kasper HansenTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Vi besluttede i virksomheden at forsøge med en nuanceret måde at optimere virksomhedens medarbejder på ved at starte et forløb op med NLP terapi kombineret med hypnose hos Paul Erik. Forløbet var valgfrit og der blev sat de sessioner af til hver medarbejder der nu var behov for og vi må erkende at det var med en vis skepsis da vi startede, men det har meget hurtigt båret frugt i form af mere stabile og gladere medarbejdere i virksomheden.

Dennis VillumsenDirektør og ejer af ToyJoy Danmark A/S

Jeg har som medarbejder fået rigtig meget ud af forløbet hos Paul Erik Planitzer. Jeg er blevet mere målrettet og bevidst omkring min arbejdsgang. Forløbet har gjort at jeg nu har et meget bedre overblik over mine arbejdsopgaver og dermed også bedre kan planlægge og strukturere mig gennem en travl og hektisk arbejdsdag.

Pernille HenriksenKontorassistent hos ToyJoy Danmark A/S

Jeg lovede dig en tilbagemelding og lidt info om den klasse jeg kører i.
Klassen hedder OK Mobil 1 Danish Supertourisme og jeg skal køre for Team Jørgen Hansen Biler.
Det gik bedre i dag. Mere fokuseret på selve opgaven og ikke særlig mange negative tanker. Jeg føler at min lyst, glæde og overskud er blevet større siden vores snak i går. Jeg får meget glæde ud af det her - ingen tvivl om det. 🙂

Hilsen Carsten

Carsten Lorenzen , Racerkører

Jeg har med succes fået hypnose af Paul Erik Planitzer.

Jeg er blevet jobsøgende. For at kunne søge de rigtigt gode job - også de job, som ligger lige uden for rækkevidde, har jeg behov for at kunne køre bil.

Jeg har faktisk kørekort, men har bare aldrig brugt det ret meget – og jeg har slet ikke kørt i mindst 16 år! Jeg har aldrig rigtigt kunnet lide trafikken. Hverken behovet eller motivationen har været der nok. Men det er der nu – nu vil jeg starte på en frisk med at kunne køre igen.

Jeg ved at det bare  kræver noget træning, men jeg turde ikke at komme i gang . Heller ikke selvom jeg igen har været på manøvrebane, glatbanekursus m.m. for nylig. Så snart jeg selv sad bag rettet, var den almindelige trafik bare for overvældende, mistede jeg overblikket og troen på mig selv. Jeg mangler erfaring, men den var svær at få, når jeg knap turde flytte bilen fra parkeringspladsen.

Derfor kontaktede jeg Paul Erik Planitzer, som mente at han kunne hjælpe mig.  Det kunne han. Hypnosen var meget behagelig. Jeg var tilstede hele tiden, men meget meget afslappet.

Straks efter hypnose var jeg ude at køre i trafikken en lille tur. Jeg kører en tur hver dag. Jeg har også et par køretimer, så jeg kan føle mig tryk også ved de for mig lidt sværere udfordringer, som kørsel på motorvej, i mørke, i myldretid…

Men nu er der gang i bilen – med mig bag rettet. Og jeg er på rette vej til drømmejobbet, hvad enten det er med bus, i bil eller på cykel. Og så er det jo en bonus i sig selv at være mere fri i forhold til transport helt generelt.

Michelle

Min mand og jeg besøgte Paul Erik, da min mand efter 5 operationer, pga kræft i maven, har mange smerter som ikke kan fjernes med andet end morfin.
Og aldrig NOGENSINDE har jeg været med til en så ubeskrivelig oplevelse...
Paul Erik er en utrolig flink mand, der virkelig gik 110%ind i vores situation.
Han forklarede hvordan det foregik og afprøvede først om min mand var modtagelig til hypnose.
Det hele tog Ca 1 time og 45 minutter og er.... Ja ubeskrivelig.... Fordi hvordan kan en mand som Paul Erik, ved hjælp af at han taler til begge hjernehalvdele forvirre den "soldat", der normalt spærre og holder vagt, så "soldaten" lukker op og gør at Paul Erik kan overbevise min mand om (under hypnose) at han kan operere sig selv og fjerne det der gør at han har ondt!..
Min mand så vågner op igen da han er færdig med sin egen operation, er tilfreds med resultatet, gået stille og rolig tilbage til bevidstheden, og kun kan huske de sidste 30 sekunder....
Men det ligger i underbevidstheden, og han kan bruge nogle af værktøjerne senere, hvis det skulle blive nødvendigt...

Min mand plejer at sove (kl lidt i 20), pga smerter og træthed... Men nu er kl tæt på 22, han er hverken træt og vigtigst af alt.... Han har ikke ONDT....!

Så hvis der sidder nogen og har ondt, smerter eller andet som påvirker deres almindelige daglige livsførelse så kontakt Paul Erik.
Det kan virkelig anbefales.

Hilsen Maria

Hej Paul Erik!
Din hypnose har gjort underværker! I stedet for at frygte at sidde bag rettet og have non-stop angst, så jeg pludselig frem til at skulle ud at køre og kan nu nyde mine køreture. Det er sådan en anderledes fornemmelse, og jeg er så lykkelig for det. En kæmpe byrde er blevet løftet fra mine skuldre. Tusind tak. Alligevel bestod jeg desværre ikke min køreprøve i går grundet ydre omstændigheder, men heldigvis fik jeg chancen igen i dag og står nu med kortet i hænderne. Tusind tusind tak for din hjælp, jeg er meget glad og taknemmelig.

Louise, 17 år

Jeg kan takke Paul Erik for at det lykkedes at vende 20-års slankekurs-nederlag til en succes. Jeg er i gang med et vægttab/livsstilsændring og med Paul Eriks store hjælp og støtte har jeg fået nyt indblik i de følelser og oplevelser, der førhen har hindret mig i at nå mine mål.

Jeg har fået sat mere værdi på mig selv og derved ændret tanke- og adfærdsmønstre, så jeg nu træffer mere hensigtsmæssige valg for mig selv. Jeg har ikke nået målet endnu, men jeg er godt på vej. Paul Erik har hjulpet mig til, at jeg har fået det meget bedre med mig selv, og dermed også min familie og resten af min omverden.

Paul Erik skaber tillid og tryghed, han er ubeskrivelig, nænsom, omsorgsfuld og ligetil, og jeg havde aldrig klaret det her uden hans store hjælp. At kontakte Paul Erik har ganske enkelt været det bedste jeg nogensinde har gjort for MIG.

Iben Corydon

Før jeg var på angst kursus, styrede angsten mig, men efter kursuset er det mig der styre.. 🙂 Takket være søde PEP 🙂 Simpelthen så dygtig og kompetent med det han laver..

Angst Malene Holm Hansen

Kære Læser. Håndflader der sveder, ustyrlig puls, tunnelsyn, nervøsitet, et liv der kører rundt, ingen faste holdepunkter, glemte værdier, undvigemanøvrering; jeg er ikke god nok! Min angst - mit liv Jeg sidder og prøver at huske hvordan mit liv var før jeg fik muligheden for, at arbejde med mig selv.

Jeg prøver at huske den pige, som var malplaceret, unormal, grim, utilstrækkelig, mærkelig og irriterende. Hende som stivnedes og havde unaturlige bevægelser i socialt samvær, hende med socialangst. Jeg var i foråret 2010 på et 5-dages kursus for angste ved Paul Erik Planitzer.

Det skulle vise sig at blive starten på noget, som jeg nu, opfatter som fantastisk. Paul Erik hjalp mig til at finde mine værdier, ressourcer, lærte mig om menneskets - og om angstens natur, at drage nytte af denne og ikke mindst at elske den og mig selv.

Jeg har gennem arbejdet med Paul Erik og min angst lært utroligt meget om mig selv, fået redskaber til kontinuerligt at arbejde videre med mig selv, føler mig selvsikker, dejlig, værdifuld og uundværlig. Jeg smiler og retter ryggen, - elsker at møde nye mennesker og nye udfordringer.

Jeg kan kun med fornuft og hjerte anbefale Paul Erik Planitzer Jeg har fået en gave, jeg har lært at elske mig selv og livet – og ikke mindst min angst! Mit liv – min angst. Marie Bruun Paulsen, 22 år.

Marie Bruun Paulsen

Jeg havde levet et liv med angst, indtil Poul Erik Planitzer tog mig og hele min familie under armen. Fra dag 1 var jeg tryg ved ham. Jeg deltog i hans kurser. Jeg har igennem hele mit forløb med bl.a. panikangst mødt mange fag folk (psykologer, terapeuter og andre) som mente de kunne hjælpe mig af med min angst, men aldrig har jeg mødt en mand så lige til og omsorgsfuld som Poul Erik Planitzer.

I stedet for at tage fat i angsten som udgangspunkt, tog han fat i de værdier jeg havde og vægtede højest i mit liv, han gav mig nogle redskaber, som jeg kunne arbejde med i min hverdag og som var yderst brugbare. Før jeg mødte Poul Erik Planitzer, var jeg ikke i stand til at se meningen med mit liv.

Jeg kunne hverken være alene bare 5 min. eller komme uden for min dør. På en stille og rolig, og en ikke angstprovokerende måde, fik han lært mig at få tillid til mig selv igen, og mod på livet. Det har givet ikke kun mig, men hele min familie en ro igen.

Poul Erik Planitzer er en enormt sympatisk, tillidsvækkende og omsorgsfuld mand. Jeg giver ham æren for at jeg i dag kan leve et liv uden angst og nyde mine døtre og livet fuldt ud igen. Så jeg giver hermed min største og bedste anbefaling til Poul Erik Planitzer . Med venlig hilsen Sara A. Christensen - 26 årige enlig mor til 2, og med mod på livet.

Sara A. Christensen
Læs alt