Angst

Få behandling af din angst

Lider du af angst så er dette et fantastisk tilbud til netop dig. Angst er efterhånden blevet en ”folkesygdom.” Nogle har gået med angst i kroppen i mange år og nogen har måske opgivet at få hjælp til at komme af med den.

Det er slut nu! Nu har du muligheden for at få hjælp til din angst. Og det behøver ikke tage måneder eller år. Jeg gennem arbejdet med angste udviklet metoder og redskaber som skaber forandringer og forebyggelse i at komme tilbage i angstprovokerende situationer.

Tilbuddet er til alle angste og ikke kun en bestemt type eller en begrænset aldersgruppe. Det er helt ligegyldigt om du har lidt af angst i 1 uge eller 30 år. Alle kan få hjælp.

Angstbehandling med dokumenteret effekt

Mine metoder er dokumenterede og de viser at alle kan hjælpes i løbet af meget få sessioner – også så det holder på sigt.

Du kan læse mere dokumentation på følgende links:

Denne dokumentation er på 7 dages internatkurser.
https://paulerik.dk/wp-content/uploads/2018/12/Dokumentation-af-pep_.pdf

Den anden er på et forløb som jeg afsluttede sommeren 2019, hvor alle har modtaget individuelle terapeutiske sessioner.
Panikangst dokumentation hold1_ til hjemmeside mm.

“Hvad er forskellen på den traditionelle anvendte metode og den jeg har udviklet?”

Jeg har arbejdet med angst siden 2003 og har i dette arbejde set på hvad angst er og hvorledes den agerer. Hvad er intentionen med angst og hvordan kan man få stoppet den igen?

Ud fra dette har jeg sat mig ind i angstens natur og formålet med dens måde at agere på. Og gennem disse studier har jeg igen sat mig ned og udviklet redskaber og metoder som skaber øjeblikkelige forandringer hos den som har angst.

Læs evt. udsagnene fra angste på: https://paulerik.dk/udtalelser/.

Tilmelding til foredrag eller infomøder

Hvis du ønsker hjælp kan du med fordel deltage i et gratis foredrag. Se kommende begivenheder i Kalenderen eller find dem på min Facebook side: Paul Erik – hypnose og terapi.

Jobcentre, kommuner og andre som ønsker at høre nærmere eller indgå samarbejde om forløb i deres nær område kan kontakte mig på tlf. 52507366 eller på mail: kontakt@paulerik.dk