Behandling med garanti

Angst, Traumer, Fobier, Rygestop, Vægtreducering, lavt selvværd og meget mere er bare nogle af de ting jeg har arbejdet med som terapeut i mere end 17 år.
Jeg får rigtig mange klienter som har gået hos psykologer eller i psykiatrien i rigtig lang tid, uden de store resultater, så hvorfor ikke gøre noget der virkelig skaber forandringer?
Jeg har i modsætning til de fleste psykologer, som er super stærke i teorierne, en anden og måske skælsættende forskel!
En meget stor “værktøjskasse” til at skabe de forandringer du må ønske dig og sikkert en hurtigere vej i mål end du måske forestiller dig.
Du kan være ude på den anden side inden der er gået 3 måneder hvis du har brug for en tidsfaktor.
Jeg er til resultater og jeg tænker at du vil det samme eller tager jeg fejl? Nej vel og netop derfor skal du bruge mig.
Ofte er 2 eller maks. 3 sessioner nok til at få dig i mål og det er uanset hvad du har af erfaringer med andre behandlere/psykologer
Derfor giver jeg dig også en garanti på, at hvis du ikke har oplevet forandringer i forhold til dit problem på senest 3 sessioner vil du få dine penge tilbage, hvem har du mødt som tør det?
Hvis du giver dig tid, kan du læse tidligere klienters udsagn her på siden under udtalelser. Du finder også dokumentation for angstbehandling her i blokken.