Børn og unge med angst

Det ses hyppigere og hyppigere at børn og unge får angst, især efter nedlukningen med Corona har det udviklet sig som en steppebrand til en uhensigtsmæssig følelse hos børn og unge. De passiviseres og bliver handlingslammet hvilket giver dårlig trivsel, ikke bare hos barnet, men i hele familien.

Barnet eller den unge forstår ikke følelsen og hvorfor de får det sådan, forældrene gribe i alt hvad de kan for at hjælpe deres barn, (det gør vi alle som er er forældre) ofte uden de opnår større resultater, og begge parter drænes for ressourcer og overskud. Jo mere de gør for at hjælpe og imødekomme deres barns forsøg på at komme i trivsel, des mere blive de frustreret når det ikke hjælper.
Ikke sjældent set tager den ene forælder fri fra jobbet for at blive hjemme eller sidde i skolen hos barnet i et forsøg på at hjælpe. De håber ofte i den første tid, at det bare er en overgang, men efterhånden som tiden går bliver de mere og mere frustrerede over at de ikke får hverdagen til at fungere. Barnet kommer til at fylde alles bevidsthed og efterhånden ved ingen af parterne hvad de skal stille op i situationen.

Kontakt mig  Når børn og unge får angst, rammes hele familien.

  Nogle kontakter læge og psykologer, det er også set, at nogle henvender sig via egen læge til psykiatrien, men her er ventetiden umenneskelig lang inden barnet kan komme for og hele ventetiden bliver længere og længer uden at der sker noget. Dette kan udvikle sig til en familiekriser og skabe endnu dårligere trivsel i familien. Forældrene kan ikke passe arbejdet, barnet eller den unge er ked af, at han/hun ikke bare kan gøre det de kunne engang og evt. søskende begynder også at lide under det. Måske fralægger skolen efter nogle få møder sig ansvaret så forældre bliver sat i en endnu mere uholdbar situation og føler at systemet svigter dem.
  Her kommer jeg ind i billedet. Jeg har hjulpet mange familier med at få deres barn tilbage i skolen igen. Jeg har flere gange være en sagsbehandlers sidste udvej til at hjælpe med skolevægringen. Og vi er altid kommet ud med et positivt resultat.
  Har du/I brug for hjælp til at få en ende på jeres situation, om det gælder angst hos jeres barn/unge eller det drejer sig om skolevægring, så har jeg erfaringen.
  Kontakt mig via boksen her på siden og jeg vil tage kontakt til hurtigst muligt så vi sammen kan få ændret jeres situation.

  hvad jeg tilbyder

  Terapi

  Parterapi

  Parterapi

  I er gået i stå, hverdagen er blevet kedelig, der sker ikke noget, men I ville faktisk gerne have, at lysten til den anden, brænder i brystet...

  Læs mere
  Personlig krise

  Personlig krise

  At være i personlig krise betyder, man er præget af hurtigt skiftende følelser og voldsomme og overvældende reaktioner. Tidligere erfaringer og...

  Læs mere
  Social angst

  Social angst

  Mennesker med social angst er psykisk hårdt spændt for i mange forskellige situationer. Det være sig i skole, på arbejde eller bare i venners...

  Læs mere
  Eksamensangst / præstationsangst

  Eksamensangst / præstationsangst

  Mange af os lider af nervøsitet når vi skal til eksamen eller bare vise andre hvad vi kan. For de flestes tilfælde er denne nervøsitet en...

  Læs mere

  Finder du ikke hvad du søger, eller er i tvivl om det mindste, står jeg til rådighed.

  Kontakt mig