Boost dit lederskab!

Vil du være en mere tydelig og måske mere afholdt leder hos dine ansatte, så lad mig booste dit lederskab og dig som person generelt.
Du vil måske spørge hvad det skal gøre godt for eller skulle det være nødvendigt?
Hmmm.. hvis du er en leder alle bare synes er en ”fed” leder, en dine ansatte snakker om med respekt og et glimt i øjet, så har du måske det meste af det som de gerne vil have fra deres leder. Men måske kunne du tænke dig noget mere?
At booste dit lederskab er for mig en måde at tilbyde dig en rejse i dig selv, hvor du får mulighed for at se på mulighederne for at tilegne dig nye personlige kompetencer. Det kan være du har nogle sider af dig selv som du synes er mindre fede, det kan være de sider hæmmer dig i dit arbejde, måske vil du gerne være en mere blød leder eller elsket leder, men du kan bare ikke få det frem?
Alt det fordi du et i dig selv godt ved at trives dine ansatte, performer de også mere. En leder der kender sig selv og tør ændre sider af sig selv, som han eller hun føler er mere uhensigtsmæssige end hensigtsmæssige, er en leder de ansatte respekterer fordi de har lyst til det og ikke fordi at de føler de skal kva hans eller hendes position.
Sagt på en anden måde, fårene følger hyrden fordi at de gerne vil det og fordi de ved, at de kan være tryg ved ham.
Er du en sådan leder…? Hvis ikke, vil du så være en sådan?
Ved du, at der findes metoder til at implementere evner og færdigheder som man ville ønske man havde?
Måske har du et indre ønske om at have bestemte færdigheder i nogle situationer hvor du føler du kommer til kort, bliver følelsesmæssigt for meget involveret eller ikke har gennemslagskraft nok til, at du når dit mål. Det kan også være du ikke kan formidlet et bestemt budskab på en sådan måde, at modtageren forstår det du mener. Dette og meget mere kan jeg hjælpe dig med at opnå.
Hvis du synes dette lyder interessant skulle du måske over at smide en mail forbi min mailboks.
Hvad er der egentligt at betænke sig på, gør det bare… det forpligter jo ikke at tage en snak… eller gør det?

Udfyld boksen her på siden nu – og skriv hvad tid og hvornår der er et hul i din kalender, så finder vi lidt tid til at snakke mere om hvad du er nysgerrig på og hvad jeg kan gøre for dig og dit lederskab.
Tak fordi du gav dig tid til at læse dette.
Vi snakkes ved:0)