Dokumentation for arbejde med angst.

For nogle år tilbage og inden jeg skrev bogen “din Angst og mig” udviklede jeg nogle internatkurser for mennesker der var så passiviserede af angst i en sådan grad, at de ikke kunne fastholde sig selv på arbejdsmarkedet. Nogle fungerede heller ikke i deres privatsfære.
Resultaterne af disse kurser kan du læse her på siden. de ligger som en PDF du bare kan åbne.

Bogen.”Din angst og mig” er er let læselig bog hvor i  jeg fortæller om de metoder som jeg har udviklet og set fungerer for denne målgruppe.
Bogen kan du købe ved at kontakte mig via kontaktboksen på hjemmesiden og  betale 125,-  på Mobil Pay. til 26621.

Dokumentation af pep_

 

Stress vil de samme metoder som er beskrevet i bogen også fungere for denne målgruppe idet stress og angst begge stammer fra det limbiske  system i hjernen.