DERFOR ER VI JERES NÆSTE VALG

Vi går et spadestik dybere

Vi går til bidet, skaber bedre trivsel, udfordrer ledelsen og sikrer at medarbejderne trives både på arbejdet og i deres privatsfære. Vi går til bidet, skaber bedre trivsel, udfordrer ledelsen og sikrer at medarbejderne trives både på arbejdet og i deres privatsfære.

Foredrag

Et foredrag med Paul Erik Planitzer handler om hvorledes vores mindset styrer vore tanker og handlinger og om at det vi fortæller os selv er det vi får.

Paul Erik Planitzer tegner, fortæller og demonstrerer hvad vores underbevidsthed er i stand til. Demonstrationerne er medvirkende til at deltagerne får en visuel oplevelse af vore indre ressourcer.

Motivation- og arbejdsglæde

Forløb for virksomhedens ansatte

Når vi laver forløb for ansatte har vi fokus på den enkeltes udfordringer. Vi tager os af de problemstillinger som fylder i hverdagen. Udfordringerne kan være mange. Det kan være den ansatte har private problemer som gør at det er svært at samle tankerne om det som han eller hun arbejder med på jobbet.

Vi gør det hver gang, vi handler og skaber resultater, både for den ansatte, men også for virksomheden. Vi lever op til de forventninger I som virksomhed måtte have til os.

Forløb for MedarbejdereForløb for Ledere

Derfor leverer vi bedre resultater

Hidtil har man set på medarbejderens præstationer og ved hjælp af konsulenter, coaches og kurser forsøgt at nå nye højder, oftest med beskedent resultat. Så er vi ikke bare ny vin på gamle flasker? Vi ved, at meget er forsøgt, hvilket I sikkert også har gjort i Jeres virksomhed.

Vi skaber større trivsel og på sigt færre sygedage. Det vi tilbyder, er ikke kun en test eller i et coachforløb som medarbejderen bedes deltage i. Vi går et spadestik dybere. Vi fjerner de barrierer som gør, at jeres medarbejder har svært ved at være 100% tilstede på jobbet.

Teorien bag rykker også dig og dine medarbejdere

Erfaringen dokumenterer, at såfremt en medarbejder har udfordringer i privatsfæren, smitter dette også af på jobbet. Medarbejderen bruger rigtig meget tid på at abstrahere fra de hjemlige problemer for at kunne være tilstede på jobbet.

Så hvordan imødekommer vi dette så medarbejderen oplever større trivsel, ikke kun på jobbet, men også i privatsfæren?

Vi bruger redskaber fra coaching, HNLP, NLP og hypnose

Ved at se dybere og fjerne disse barrierer frigør vi ressourcer så de kan være mere mentalt tilstede. Det udløser et større engagement og commitment til dagens arbejdsopgaver. Vi har rigtig mange redskaber som kan hjælpe din medarbejder med at få lagt sine udfordringer i de rigtige kasser og være fuldt tilstede på jobbet.

Vi hjælper med optimeringen af de ressourcer som I som virksomhed gerne ser virke i jeres ansatte.

Separations- og panikangst

En kæmpe stor anbefaling til Paul Erik, som virkelig har hjulpet mig på rette vej med min separations-og panikangst.

Jeg har de seneste 3 måneder deltaget i et pilotforløb for angste, hvor jeg har fået nogle værktøjer, som jeg ikke har fået gennem mine andre forløb i psykiatrien. Paul Erik har virkelig formået at give mig en forståelse af angsten, og givet mig indsigt i, hvorfor jeg netop har fået angst. Dette har gjort at jeg idag har meget nemmere ved at udfordre mig selv. Jeg har på blot 3 måneder oplevet en kæmpe udvikling, hvor jeg er blevet en gladere pige og klar på de udfordringer der venter mig, hvilket jeg på ingen måde, havde forudset for nogle måneder siden. Efter 13 år med hyppige angstanfald, og tankemylder - Oplever jeg at have fået indsigt i at angsten faktisk hjælper/guider mig, hvilket giver mig mindre bekymringer, og ser angsten som noget mere positivt.

Du vil uden tvivl blive overladt til en meget dygtig terapeut, hvor du vil opleve at vejen til succes er nærmere.

Kærligst Mette

Mette

Varme anbefalinger fra mig.

Jeg har længe haft det skidt og været skeptisk med hensyn til at søge hjælp. Men det er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv.
Paul Erik kan bare et eller andet. 1 session og jeg ser alt i et helt andet lys.
Den sorte sky jeg har haft hængende over hovedet meget længe... Den er væk. Jeg lægger mærke til de små ting, der gør livet godt.
Hvis der sidder nogen derude og overvejer at søge hjælp... Gør det ! Det er spild at bruge tid på at have det dårligt ❤

Line Tønder-Carlsen

Jeg syntes jeg lige vil omgive dig en update da jeg syntes min dag i går var ualmindelig mærkelig 🤔

Onsdag efter jeg havde været hos dig: Vi kørte hjem og snakkede meget om hvad der var foregået, hvordan det var og hvordan jeg havde det. Jeg har det faktisk som jeg plejer. Min hovedpine var stadig en hjelm og uforandret og faktisk havde jeg det som om jeg havde sovet, da jeg ikke kunne huske eller høre hvad du havde sagt. Så vi fandt et sted og spise, stadig ingen anderledes følelser af bedring.

Da vi kom hjem og jeg fik sat mig i sofaen, gik det galt med hovedpine og jeg måtte på hoved i seng. Tænker det var den lange samtale det brugte nu batterier men lige meget. I går stod jeg op som jeg plejede og følte ikke noget anderledes og tænkte at det må være fordi jeg havde ”sovet” under hypnosen. Kl. ca 6.00 tog jeg mig selv i at "snakke" med mig selv. Tankerne væltede ned over mig og ville ikke stoppe, totalt tankemylder og så kom kvalmen, puha det var så vildt jeg virkelig overvejede om jeg skulle tage hjem fra arbejdet, men nej, det gjorde jeg ikke. Så måtte jeg hellere kaste op og komme videre. Det blev dog aldrig til opkast, kun fornemmelsen, som var meget stærk.

Senere sidder jeg og spiser med en veninde og tænker på, at jeg faktisk havde det fint, ingen kvalme og jeg arbejdede faktisk 10 timer i går, uden problemer. I dag vågnede jeg og var for første gang i laaaaang tid udhvilet og frisk. Jeg er stadig frisk og har ingen hovedpine i dag som INGEN hovedepine 😀. Så fra at gå og tro jeg har sovet til at tro du må have gjort noget har i hvert fald ændret sig. Jeg ved ikke hvad du har gjort eller sagt men jeg siger tak mange tak og ville ønske vi havde filmet det 😉

Rigtig god dag Hilsen Pernille

Pernille

Før jeg var på angst kursus, styrede angsten mig, men efter kursuset er det mig der styre.. Takket være søde PEP Simpelthen så dygtig og kompetent med det han laver..

Malene Holm Hansen

Tak for en super oplevelse 👍

Marianne Fjord

Han kan noget andre ikke kan!

Ingeborg Kjærsgaard Nielsen

Så er eksamen overstået. Jeg har godt nok være rolig hele dagen, blev dog nervøs da jeg kom ind i lokalet. Jeg benyttede mig af tag noget vand et par gange, da vejrtrækningen ikke lige gad det, jeg ville. Men havde en rigtig god oplevelse med eksamen. Men det ligger nok bare til mig som person med nervøsiteten, men det var mere overskueligt, og nemmere at rumme.
Men jeg fik 12! Så familien er glad, og jeg er rigtig glad. TRÆT og brugt. Så kommer vidst til at sove rigtig rigtig godt i nat. Rigtig mange gange tak for din hjælp.

Nanna Kirstine Pedersen

Tak til Paul Erik for at få ro på eksamens nerver.
Du gjorde en forskel på dagen og helt sikkert på fremtiden.
Tak.

Tenna Stabel Windfeld

Det fungere bare også for kræsne personer, jeg har aldrig rørt sund mad før og det begyndte at blive et problem for mig, så jeg skrev til Paul Erik om det var noget han kunne gøre noget ved.
Det må man sige at han kunne, jeg spiser nu grønt uden at føle at jeg bliver dårlig ved at spise det.
Super flink at snakke med.
Kan kun anbefales herfra.

Dan Eskildsen

Jeg syntes det er et fantastisk tilbud.

Et frivilligt forløb, som man selv kan vælge til eller fra. De fleste har noget der fylder i ens rygsæk, som er sundt at få bearbejdet.
Ro i baglandet og i sine omgivelser, giver mere fokus på jobbet. Paul Erik Planitzer har givet mig mange gode og brugbare redskaber til at bearbejde og afhjælpe det der fylder.

Tak til Paul Erik og tak til Dennis 🤗

Pia SalboTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Personligt har jeg via dette forløb:

• Fået hjælp til at ændre flere personlige ting i min hverdag, som har fået positiv indflydelse på min præstation og tilstedeværelse på jobbet.
• Fået et ekstra værktøj jeg kan bruge i dialogen med kunden som har hjulpet mig med at bevæge mig længere ned i dybden i salgsfaget.

Jeg er generelt meget positivt stemt overfor dette forløb. Samtalerne har været trygge og behagelige, samt har jeg følt mig hørt og forstået.

Kasper HansenTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Vi besluttede i virksomheden at forsøge med en nuanceret måde at optimere virksomhedens medarbejder på ved at starte et forløb op med NLP terapi kombineret med hypnose hos Paul Erik. Forløbet var valgfrit og der blev sat de sessioner af til hver medarbejder der nu var behov for og vi må erkende at det var med en vis skepsis da vi startede, men det har meget hurtigt båret frugt i form af mere stabile og gladere medarbejdere i virksomheden.

Dennis VillumsenDirektør og ejer af ToyJoy Danmark A/S