Man - Fre : 9:00 - 14:00
kontakt@paulerik.dk

Foredrag

Foredrag om motivation og arbejdsglæde

På foredragene berøres emner som vi alle kender fra vores hverdag og som også findes på arbejdspladsen.

Mange kan ikke bare lægge kasketten fra sig når de kommer på arbejde. Derfor vil en del af den tid vi er på jobbet også indeholde tanker og bekymringer som vi har i vores privatsfære. Det kan være svær sygdom i familien, det kan være at børnene ikke trives i skolen eller bliver mobbet. Hverdagen har mange ansigter.

Men det har vores indre også. Vi fortæller måske os selv at vi ikke er særlig gode til noget, vi dur ikke til noget eller vi kan ikke leve op til alt det andre forventer af os.

Vi bliver det vi tænker!

Det er et af omdrejningspunkterne i foredraget. Der sættes fokus på vore indre dialoger, det vi tænker og fortæller os selv. Dette fordi at det er det vi bliver eller får.

Vores hjerne elsker når vi gør de samme ting i samme rækkefølge hver eneste dag, så kan den gå på autopilot og ligge sig til at sove. Men den bliver også doven og generne som skal sikre at vi får et langt og indholdsrigt liv, dør.

Måske kender du dem som kun snakker om det samme hele tiden. Hver gang I mødes ellers ses handler det om det samme. Der er ikke kommet nyt til, hvorfor?

Hvad skal der til?

Paul Erik Planitzer vil på disse foredrag føre jer ind i jeres underbevidsthed og vise jer hvorledes den tænker og hjælper os som personer. Han demonstrerer ved hjælp af hypnose hvad denne underbevidsthed er i stand til og hvor stærk den er og når den tager over kan der ske de mest overraskende ting.

Og han stiller spørgsmålet:

Hvad nu hvis denne indre ressource blev aktiveret og sat i kraft i vores liv, hvad ville vi så kunne præstere? Dette kunne være inspiration til jeres medarbejdere. Måske ville de kunne se mange flere muligheder og måske færre begrænsninger.

Foredraget varer ca. 2-3 timer

Book foredrag - helt uforpligtende

Udfyld felterne med ønsket dato og tidspunkt samt adresse hvor foredraget skal afholdes. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Hvor skal foredraget afholdes?


  Udfyld bestillingsoplysninger

  Har du fokus på dine medarbejderes trivsel?

  Vil du skabe vækst og øge produktiviteten kan det oftest gøres med de ressourcer I i forvejen er i besiddelse af. Jeres ansatte er drifkraften til en sund virksomhed og Paul Erik Planitzer hjælper med at få mest muligt ud af den enkelte.

  Forløb for virksomhedens ansatte

  Når vi laver forløb for ansatte har vi fokus på den enkeltes udfordringer. Vi tager os af de problemstillinger som fylder i hverdagen. Udfordringerne kan være mange. Det kan være den ansatte har private problemer som gør at det er svært at samle tankerne om det som han eller hun arbejder med på jobbet.

  Vi gør det hver gang, vi handler og skaber resultater, både for den ansatte, men også for virksomheden. Vi lever op til de forventninger I som virksomhed måtte have til os.

  Hypnoseshow til firmafesten

  Showhypnose i Søndervig. ;-)Se hele showet i linket herunder:https://www.youtube.com/watch?v=uQxFtKq3PnY&t=73s

  Slået op af Paul Erik - Hypnose og terapi i Lørdag den 4. november 2017

  Underholdning til firmafesten med Showhypnose

  Skal det være sjovt og har du lyst til at teste dine medarbejderes grænser af? Hypnose kan også bruges i forbindelse med underholdning og dette passer helt perfekt som opstart til en god firmafest.

  Prøv noget anderledes og book et en halv times showhypnose.