Man - Fre : 9:00 - 14:00
kontakt@paulerik.dk

Showhypnose

Showhypnose til firmafesten

Start firmafesten med en sjov og anderledes underholdning. Vi har god erfaring med at demonstrere hvad hypnose kan og lave lidt sjovt ud af det.

Undervejs fortæller vi samtidig om hvad man kan gøre med hypnose, så de nysgerrige også kan få svaret på eventuelle spørgsmål.

Et arrangement varer typisk mellem 45 min og 1½ time. Varigheden afhænger af typen af jeres firmafest. Til en julefrokost, er det svært at fastholde fokus i 1½ time så det vil det være oplagt at gøre det så kort som muligt med mindre fokus på informering og mere fokus på show og sjov.

I skal være opmærksom på følgende:

 • Deltagerne må ikke være berusede eller have indtaget for meget spiritus, derfor anbefaler vi, at showet gennemføres mellem for- og hovedret. Det forholder sig således, at såfremt der skal være nogle gode emner til at lave lidt underholdning med, vil alkoholen bevirke, at de som kommer op på scenen ikke kan fastholdes i hypnosen. Det vil betyde, at de ikke responderer på de ting de får besked på.
 • Der skal være min. 4 meter fra scenen til de nærmeste gæster ( sikkerhedsårsager )
 • Der skal være et godt lyd anlæg med trådløs mikrofoner ( kan vi selv medbringe )
 • Der skal være vand til hypnotisøren
 • Der skal være mulighed for at stille op uden at det forstyrrer selskabet
Hypnoseshow til firmafesten

Showhypnose i Søndervig. ;-)Se hele showet i linket herunder:https://www.youtube.com/watch?v=uQxFtKq3PnY&t=73s

Slået op af Paul Erik - Hypnose og terapi i Lørdag den 4. november 2017

Indhent uforpligtende tilbud

Udfyld felterne med antal deltagere på de forløb du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på. Forløbet afholdes som udgangspunkt på jeres adresse. Alternativt finder vi i fællesskab en lokation i nærheden af jer.

  Deltager information


  Udfyld bestillingsoplysninger


  Har du fokus på dine medarbejderes trivsel?

  Introducer dine medarbejdere til hvordan hypnose kan bruges til at forbedre medarbejdertrivslen eller bliv oplyst omkring forløb for dine medarbejdere og ledere. Uanset er det et skridt nærmere en bedre trivsel blandt dine medarbejdere.

  Foredag om motivation og at genfinde arbejdsglæden

  Et foredrag med Paul Erik Planitzer handler om hvorledes vores mindset styrer vore tanker og handlinger, men det handler også om at det vi fortæller os selv er det vi får.

  Paul Erik Planitzer tegner, fortæller og demonstrerer på foredraget hvad vores underbevidsthed er i stand til. Demonstrationerne er medvirkende til at deltagerne får en visuel oplevelse af vore indre ressourcer.

  Forløb for virksomhedens ansatte

  Når vi laver forløb for ansatte har vi fokus på den enkeltes udfordringer. Vi tager os af de problemstillinger som fylder i hverdagen. Udfordringerne kan være mange. Det kan være den ansatte har private problemer som gør at det er svært at samle tankerne om det som han eller hun arbejder med på jobbet.

  Vi gør det hver gang, vi handler og skaber resultater, både for den ansatte, men også for virksomheden. Vi lever op til de forventninger I som virksomhed måtte have til os.