51 51 73 66
Man - Fre : 9:00 - 14:00
kontakt@paulerik.dk

Udtalelser

Det andre skriver

Udtalelser

Her er et udpluk af de seneste udtalelser fra erhvervsorienterede forløb.

Jeg syntes det er et fantastisk tilbud.

Et frivilligt forløb, som man selv kan vælge til eller fra. De fleste har noget der fylder i ens rygsæk, som er sundt at få bearbejdet.
Ro i baglandet og i sine omgivelser, giver mere fokus på jobbet. Paul Erik Planitzer har givet mig mange gode og brugbare redskaber til at bearbejde og afhjælpe det der fylder.

Tak til Paul Erik og tak til Dennis 🤗

Pia SalboTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Personligt har jeg via dette forløb:

• Fået hjælp til at ændre flere personlige ting i min hverdag, som har fået positiv indflydelse på min præstation og tilstedeværelse på jobbet.
• Fået et ekstra værktøj jeg kan bruge i dialogen med kunden som har hjulpet mig med at bevæge mig længere ned i dybden i salgsfaget.

Jeg er generelt meget positivt stemt overfor dette forløb. Samtalerne har været trygge og behagelige, samt har jeg følt mig hørt og forstået.

Kasper HansenTelesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Vi besluttede i virksomheden at forsøge med en nuanceret måde at optimere virksomhedens medarbejder på ved at starte et forløb op med NLP terapi kombineret med hypnose hos Paul Erik. Forløbet var valgfrit og der blev sat de sessioner af til hver medarbejder der nu var behov for og vi må erkende at det var med en vis skepsis da vi startede, men det har meget hurtigt båret frugt i form af mere stabile og gladere medarbejdere i virksomheden.

Dennis VillumsenDirektør og ejer af ToyJoy Danmark A/S

Jeg har som medarbejder fået rigtig meget ud af forløbet hos Paul Erik Planitzer. Jeg er blevet mere målrettet og bevidst omkring min arbejdsgang. Forløbet har gjort at jeg nu har et meget bedre overblik over mine arbejdsopgaver og dermed også bedre kan planlægge og strukturere mig gennem en travl og hektisk arbejdsdag.

Pernille HenriksenKontorassistent hos ToyJoy Danmark A/S