Psykologisk hjælp til minkavlere, deres familie og ansatte

Minkbranchen er skudt i sænk og vil om kort tid være et uddødt erhverv i Danamark. Hele situationen er kaotisk og traumatisk for minkavlerne, deres familier og ansatte, ja for ikke at tale om alle virksomheder som er direkte underleverandører til dette erhverv.

Det kan være en meget voldsom traumatisk situation at blive ufrivilligt kaste ud i. FUR har forgæves forsøgt at råbe regeringen op om at der er et kæmpe stort skib som er ved at synke og at der er behov for at sende hjælp ud for at redde så mange som muligt.
Resultaterne af dette nødråb fik den stik modsatte effekt. Svaret var; at skibet ikke kan synke så det er nok ikke så alvorligt som de siger (vi holder hånden under det).

Regeringen handler som om at historien om Titanic genopleves, uden læring af den første historie.
De personer som skulle sikre at der var hjælp nok, have skåret ned i redningsbåde og andet redningspersonelt. De tog ikke højde for, hvis katastrofen skete. Det samme ser vi nu ske igen i en anden kontekst. Men denne gang er det bare det, at de bevidst sejler ind i et isbjerg. Manglende kompetencer og ledelsesansvar ignoreres og sikring af de mest banale ting undlades det at tjekke op på. (lovgivningen).

Men det hjælper ikke at bruge energi på inkompetence, normalt ville en ledelse med de rette kompetencer tage ansvaret og handle for at redde så mange som muligt. Det kan vi bare konstatere ikke sker!
Skibet er sunket og på vej ned på havets bund.

Det er også for mig en sorg at se, at vi har en så inkompetent regering, at de hovedløst ødelægger folks liv.

Så nu handler det om at andre må træde til og hjælpe hvor der  hjælpes kan, indtil vi får skiftet den ledelse ud som pt. sidder.

Derfor tilbyder jeg muligheden for krisehjælp og samtaler til de minkavlere, deres familier og ansatte som må have behov for hjælp til at få løfte deres sorg og frustrationer ud af kroppen.

Hjælpen er helt gratis og består enten af at man booker en tid her på hjemmesiden: https://paulerik.dk/book/ og vælger ydelsen MINKAVLER.
eller ringer direkte til mig på telefon nr. 52507366.

Jeg vil træffes på telefonen fra 08.00-09.00 og igen fra 16.00 -19.00. og står til rådighed i en halv time for hvert opkald.

Måske kan vi ikke redde branchen, men vi kan række ud og hjælpe de mennesker som bliver så hårdt ramt!