Hypnose er en tilstand hvor du vil føle det meget behageligt i din krop, du vil være dybt afslappet og selvom du måske har set hypnose i tv hvor man laver sjove ting med folk, så er den hypnose du vil opleve hos mig, være af en helt anden karakter.

Du vil finde ud af, at på denne måde er det nemmere at arbejde med svære ting i livet.

Det være sig i forbindelse med:

  • Tilgivelse
  • Dårligt selvværd
  • Jalousi
  • Fobier
  • Rygning
  • Vægttab
  • Angst i flere afskygninger
  • Præstationsangst
  • fl.

Som Hypnoterapeut vil jeg have mulighed for at hjælpe dig med næsten alle dine udfordringer og problemer. Det vigtigste er din tillid til mig. Men som terapeut kan jeg hjælpe med de rigtige, for dig, redskaber og ved hjælp af hypnosen, vil dit underbevidste sind være i stand til at hjælpe dig gennem forandringen på en sådan måde, at du vil have nemmere ved at komme i mål med dit ønske.  Nogle gange vil forandringen være sket inden du når at tænke over det, andre gange vil det ske over tid. Men du vil opleve, at det problem eller den udfordring du kom til mig med, løser sig.

Kan alle blive hypnotiseret?

Hertil er svaret meget kort – ja.

Hypnose er ikke en mirakelkur hvor tingene sker uden din medvirken. Du skal selv ønske og ville det.
Hermed mener jeg, at arbejde med hypnose er et sammenarbejde dig og mig imellem. Jo mere tillid du kan mobilisere i forhold til mig, jo nemmere vil du kunne slappe af og få det meget mere behageligt i hele din krop. Du vil hurtigere kunne komme i hypnosen og du vil have det meget behageligt under hele seancen.

Verden omkring glider i baggrunden og selvom du stadig kan høre støj og stemmer omkring dig, vil disse ikke længere have din opmærksomhed, du vil opleve, at komme til dit helt eget sted, hvor alt er i harmoni og balance.
Du vil hele tiden kunne høre min stemme guide dig og bekræfte, at netop din måde at slappe af på som det helt rigtige for dig. Du vil få det meget behageligt. Hele tiden vil du høre hvad jeg siger og det kan godt være, at det bliver svært at huske hvad jeg siger eller svært at glemme hvorledes du husker hvad jeg siger, men det er ikke vigtigt. Det som er vigtigt, er, at dit ubevidste sind præcis ved, hvad det er den bedste måde, at hjælpe dig til netop den forandring af lige det problem du kom med.

Jeg vil nu bede dig tænke over dit problem, vil du have det skal forandre sig til noget bedre?
Føler du, at du kan finde tillid til, at jeg guider dig ind i hypnosen på en respektfuld og anerkende måde, ja så er vi godt på vej til, at dine udfordringer forandrer sig. Hvor lang tid vil du vente, måske oplever du efterfølgende, at al den tid du ikke kunne beslutte dig, har været spildt tid, udfordringen kunne længe have være borte, som dug for solen. Hvad nu hvis den er borte i morgen, hvad vil du så tænke der, vil det være det værd eller er det ikke tungt nok at bære rundt på allerede nu?

Hvis du føler, at det jeg her har skrevet er noget du synes om, så kan du roligt bestille en tid til din forandring….

 

Ydelser indenfor hypnose
Hypnoterapi

Hypnoterapi

Hypnose er en trancetilstand/en afslappet tilstand, hvor du har et stærkt indre fokus på dit ubevidste sind. Hypnoterapi er en metode, hvor jeg...

Læs mere
Hypnose med børn

Hypnose med børn

Jeg er certificeret i hypnose med børn under 12 år hos Hypnoseskolen i Århus. Et område jeg brænder for er omsorgssvigtede- og børn/unge som ikke...

Læs mere
Rygestop med hypnose

Rygestop med hypnose

Det skal du vide om rygestoppet: Såfremt du beslutter dig for at stoppe med at ryge, vil jeg bede dig skære dit forbrug af tobak med til det halve...

Læs mere
Vægtreducsion med hypnose

Vægtreducsion med hypnose

At gå ned i vægt er for mange en lang rejse, en rejse ud i fremtiden hvor målet er et billede, af hvorledes du ser dig selv. At tabe sig handler i...

Læs mere