Indre konflikter

 

Ofte når jeg sidder i en samtale med en klient sker det, at de oplever at de har en indre konflikt.
De fortæller, at det er ligesom om der er en anden eller en stemme/tanke der ikke er enig i de ting de gerne vil.
Såfremt klienten ikke lytter kan dette udvikle sig til tankemylder. Dette skyldes, at vi (i min optik) er sammensat af mange dele, delene repræsenterer ens underbevidsthed og underbevidstheden taler i symboler. Det vil sige, at såfremt der sker noget i vores indre som vores underbevidsthed ved, at det ikke er godt for os på sigt eller at det vi er ved at foretage os får os væk fra det mål vi arbejder på, vil de ansvarlige dele forsøge at råbe os op.
Underbevidstheden bruger derfor mange måder at gøre dette på, (råbe os op) alt efter hvor gode vi er til at lytte til den, reagerer vi ikke hensigtsmæssigt, vil den bede andre dele af os hjælpe sig. Derved kan der opstå flere indre konflikter og det vi forstår ved tankemylder.

Det er ofte ikke særlig svært at stoppe disse indre konflikter, når man ved hvordan. En indre konflikt kan oftest stoppes på 5 -15 min. og derefter vil der opleves en ro i ens indre.

Gratis vejledning!

Nu kan du ringe og få gratis vejledning mellem kl. 09.00 – 09.30 alle hverdage.

Som noget helt nyt tilbyder jeg dig nu muligheden for at få en kort snak.

Indholdet kan være om alt muligt. Alt hvad du føler er vigtigt for dig er relevant for mig, så hold dig ikke tilbage hvis du overvejer at ringe.

Samtalen er gratis, men du kan kun forvente en samtale, ingen behandling.

Ring: 5250 7366