Foredrag om angst den 07.06 -Gratis deltagelse

Sted: Østergade 13 1. sal mf. 6500 Vojens

Dato: 07/06/2022

Tidspunkt: 20:00 - 21:30

Angstfri – behandling i et nyt perspektiv – Gratis deltagelse

Denne aften er både for angste og deres pårørende, denne aften vil du komme til at høre om behandling af angst i et nyt perspektiv. Angst er en udefinerbar følelse som kan passiviseret vores hverdag.

Denne aften vil du få indsigt i hvorfor nogle får angst, hvad angstens formål er og hvorledes man arbejder med den så den angste hurtigt får sin hverdag tilbage igen. Metoderne er udviklet ud fra de indsigter Paul Erik Planitzer har gjort sig i arbejdet med angste og et typisk behandlingsforløb varer 3-4 sessioner, uanset angsttype eller varighed.
Paul Erik Planitzer har arbejdet med angst i rigtig mange år, han mødte den første person der led af angst helt tilbage i 1998 og siden har han arbejdet på at hjælpe disse mennesker.

Han har skrevet bogen ” Din angst og mig”, og “Angstfri- Behandling i et nyt perspektiv” som også findes som lydbog, om hvorledes man træner og lærer at forebygge angstfølelserne på en nænsom og omsorgsfuld måde. Bogen “Angstfri- behandling i et nyt perspektiv” findes på diverse medier som lydbog og e-bog.

Paul Erik har specialuddannelse i hypnose med børn under 12 år.
Paul Erik Planitzer arbejder også med børn der lider af skolevægring

Foredraget henvender sig til både angste og deres pårørende.

Der er gratis entre til dette arrangement, men begrænsede pladser.

OBS: Bliver du forhindret må du meget gerne melde afbud så en anden kan få din plads. – manglende afbestilling opkræves 50,- i gebyr.

Følg mig på facebook Paul Erik – hypnose og psykoterapi.

Se kursus

Workshop – At arbejde med stemmer.

Sted: Østergade 13 1. sal mf. 6500 Vojens

Dato: 04/11/2022

Tidspunkt: 12:00 - 16:00

Workshop i at arbejde med stemmer og indre dele.
Workshoppen skal give deltageren indsigt i hvad en ”stemme” er og hvorledes den agerer i forhold til klientens model af verden.

Workshoppen kommer ind på hvorledes man kan arbejde med forskellige former for ”stemmer” som tager udgangspunkt i det ubevidste. Lige fra indre konflikter til stemmer i personligheden/identiteten som klienter med DID oplever og klienter der lider af skizofreni.
Definitionen af en ”del”.
En del er en ”side” eller ”del” af en person som udvikler sig på grundlag af de erfaringer personen gør sig op gennem livet.
Dele tilhører vores underbevidsthed og ”taler ” derfor ikke det vi kendes som sprog, men anvender symboler til at formidle budskaberne til vores bevidsthed.
Der findes flere ”typer” af dele i os. Nogle er dele som er udviklet gennem vores livs oplevelser generelt og andre er forsvarsmekanismer som har til opgave at beskytte os.
Alle dele har et overordnet formål. At hjælpe og støtte os.
Nogle af disse kender vi som indre dialoger, uden at være bevidste om hvad det egentlig er der sker i os når vi har en del som diskuterer med os. Oftest tror vi bare at det er mig selv og det er det også, men set fra et terapeutisk perspektiv er der mere end som så.
Delen kendetegnes ved at den guider og vejleder os i de beslutninger og prioriteringer vi tager, nogle gange er det hensigtsmæssigt andre gange uhensigtsmæssigt.
Disse dele har forskellige grader af indvirkning på os som individ. Og det er som regel først når vi bliver ”plaget” af tankemylder, indre konflikter eller stemmer som overtager vores ”frihed” til at tage selvstændige beslutninger i vores hverdag eller som indre konflikter vi opsøger hjælp til at få ro på.
Workshoppen henvender sig til behandlere og terapeuter som har en forudgående indsigt i NLP og arbejdet med dele.

Workshoppen starter:
Fredag den 04.11 kl. 12.00 -16.00
Lørdag den 05.11 kl. 09.00 – 16.00
Søndag den 06.11 kl. 09.00 – 16.00

Pladser: 15

Pris: 3.895,00 kr.

TILMELDINGSFRIST 01.11.2022

Se kursus