Behandling af panikangst

Vores underbevidsthed har nogle forunderlige måder at hjælpe os på når vi er på vej ud over kanten, det kan være på grund af stress, dårlige beslutning i vores liv og meget mere.

Nå vi kommer væk fra den vej vi egentlig skulle gå på, kan vores underbevidsthed begynde at bekymre sig på vores vegne. Nogle gange begynder den derfor at gøre os utilpasse og vi begynder måske at få tankemylder. hvis vi vælger at ignorere disse symptomer, kan du forestille dig, at den siger til sig selv (underbevidstheden)

”hmmm. Han hører ikke efter, hvis han fortsætter ud ad den vej vil det gå galt for ham, så nu er det vist på tide at vi forsøger at stoppe ham”.

Og så får man et panikangstanfald. Anfaldet har kun et eneste formål at standse personen. Den kan ikke fortælle ham hvad han skal gøre i stedet, det skal personen lære andre redskaber som kan. Hører personen ikke efter, risikerer han at få endnu flere anfald og til sidst kan han få angst for angsten.

Få den rette hjælp til at slippe af med panikangsten

Men med den rette hjælp, kan personen meget hurtigt få standset anfaldene og få det bedre. Normalt tager det kun en enkelt session at lære personen om formålet med panikangsten og hjælpe ham til at forhindre nye.

Lider du af dette så kontakt mig og få hjælp nu, du behøver ikke få disse former for angstanfald i morgen.

 

Læs et klip af hvad Lene har oplevet.

“Jeg er 35 år og har levet med generaliseret angst og panikangst i en meget stor del af mit liv.

Jeg har været i terapi ved adskillige psykologer, terapeuter og psykiatere gennem de sidste 12-13 år, men jeg har aldrig før mødt et menneske, som havde så stor forståelse for sindet og de mekanismer, der ligger til grund for psykiske lidelser, som Paul Erik har.

Jeg har oplevet Paul Erik som enormt nærværende, tillidsvækkende, empatisk og respektfuld igennem hele mit terapiforløb. Forståelsen for sindet kombineret med de helt unikke terapeutiske redskaber, som Paul Erik gør brug af i sin terapi, gør ham til en ener inden for behandling af psykiske lidelser, og herunder angst.

Paul Erik går direkte til sagen, når han arbejder med en. Det gør at terapien bliver yderst effektiv og virksom. Jeg kan kun give Paul Erik Planitzer mine bedste anbefalinger til alle mennesker med psykiske problemer.
Venlig hilsen Lene”

Dokumentation for projekt med panikangst