PAS (Pædagogisk analyse system)

Vi er nu i den favorable situation, at vi kan tilbyde pædagogiske udredning af børn og unge.
Metoden tager afsæt i spørgeskemaer hvor den unge/barnet sammen med konsulenten skal udfærdige disse. Konsulenten  observerer og noterer den unges/barnets strategier mm. som senere vil indgå i analysen.
Alle test optages på video så konsulenten senere kan studere de forskellige potentialer hos den unge/barnet og sikre en så korrekt registrering som muligt.
Analysen tager afsæt i kompetencer – potentialer og problemstillinger.

Systemet er udviklet til at finde potentialer og forudsætninger for læring, dvs. dette system er optaget af at identificere, hvad den unge/barnet kan eller kan med hjælp, og kun i mindre grad, hvad den unge/barnet ikke kan.

Analysen viser hvilke metoder og fokuser der skal anvendes i forhold til den unge/barnet, hvilke problemstillinger der evt. er og samtidig fortæller analysen også hvorledes der med fordel kan arbejdes med den unge/barnet.

Screeningen tager 1 til 2 timer og bliver videooptaget.

Pas er et fantastisk pædagogisk redskab til at afdække evt. indlæringsvanskeligheder og adfærdsmæssige årsager til frustrationer og negativ adfærd hos den unge/barnet.
Med PAS får forælderen, læreren, pædagogen etc. indsigt i den unges/barnet indre tanker og redskaber til at arbejde med den unges/barnets problemstillinger.

 

Gratis vejledning!

Nu kan du ringe og få gratis vejledning mellem kl. 09.00 – 09.30 alle hverdage.

Som noget helt nyt tilbyder jeg dig nu muligheden for at få en kort snak.

Indholdet kan være om alt muligt. Alt hvad du føler er vigtigt for dig er relevant for mig, så hold dig ikke tilbage hvis du overvejer at ringe.

Samtalen er gratis, men du kan kun forvente en samtale, ingen behandling.

Ring: 5250 7366