Mange af os lider af nervøsitet når vi skal til eksamen eller bare vise andre hvad vi kan. For de flestes tilfælde er denne nervøsitet en ressource som sikrer os et optimalt fokus og koncentration på den forestående opgave. Så der hvor den for nogen er med til at man yder maksimalt, vil den for andre være passiviserende og forbundet med så megen angst, at man ikke kan tænke eller huske klart hvad man vil sige eller gøre. I disse tilfælde har man brug for hjælp.

Jeg tilbyder individuel hjælp mod eksamensangst og holder også foredrag/undervisningssessioner omkring emnet. Er du i god tid inden din eksamen vil jeg kunne hjælpe dig videre på en sådan måde, at du fremover vil kunne klare dig uden ekstra hjælp. Er du der i mod lidt sent ude for få hjælp, ja så kan jeg også her hjælpe dig til at få en god eksamen. For at få en god eksamen er der en vigtig ting som skal være på plads og det er, at du kan det stof du skal op i. Hvis du kan svare ja til dette, så er der også rigtig gode chancer for at hjælpe dig til en pæn karakter.

 

Gratis vejledning!

Nu kan du ringe og få gratis vejledning mellem kl. 09.00 – 09.30 alle hverdage.

Som noget helt nyt tilbyder jeg dig nu muligheden for at få en kort snak.

Indholdet kan være om alt muligt. Alt hvad du føler er vigtigt for dig er relevant for mig, så hold dig ikke tilbage hvis du overvejer at ringe.

Samtalen er gratis, men du kan kun forvente en samtale, ingen behandling.

Ring: 5151 7366