Bliv nysgerrig på TTM Uddannelsen

Workshoppen er for alle, men primært for dem som overvejer at starte op på TTM uddannelsen.
På workshoppen stifter du bekendtskab med teorien bag behandlingsformen som Paul Erik Planitzer har sin store succes med.
Du vil få mulighed for at afprøve nogle teknikker til at arbejde med følelser på og vil endvidere blive introduceret til hurtiginduktioner og selvhypnose.

Adgangskrav

Der er ingen særlige adgangskrav, andet end at du skal være nysgerrig, vil gøre en forskel og brænder for at se resultater i arbejdet med mennesker som har det svært i hverdagen.

Pris og tilmelding

Bemærk: Der afholdes jævnligt informationsaftener som er gratis at deltage på. Det anbefales at deltage her først før du tilmelder dig Workshoppen. Du kan tilmelde dig informationsaftener via Kalenderen.

Prisen for deltagelse i workshops er 3.475,- pr. person. I Prisen er der inkluderet en let morgenanretning ved ankomst og en let frokostanretning. Du kan se opstart for nye workshops samt tilmelding via Kalenderen. Vælger du at deltage på uddannelsen til Executive Certified TTM Therapist, får du workshoppens pris i rabat.

Vil du vide mere?

Klik ind på ttm-uddannelser.dk.

 


Uddannelsesretninger inden for TTM

TTM – Workshops

Bliv nysgerrig på TTM Uddannelsen Workshoppen er for alle, men primært for dem som overvejer at starte op på TTM uddannelsen. På workshoppen...

Læs mere

TTM – NLP & Hypnoassistant

TTM – NLP & Hypnoassistant Denne uddannelse er et adgangskrav til Executive Certified TTM Therapist uddannelsen. Uddannelsen er det 1. år på...

Læs mere

Executive Certified TTM Therapist

Executive Certified TTM Therapist Har du endt dit forløb som NLP & Hypnoassistant, kan du videreuddanne dig til Executive Certified TTM...

Læs mere