Smerter og hypnose

Når jeg snakker med mennesker om smerter og hypnose, skal smertelindring og fjernelse af smerterne forstås som et indgreb der fjerner hjernens bevidsthed om, at personen er i smerte.

Det som vi altid skal være opmærksomme på er, at hypnosen ikke fjerne forstrækningerne etc.. Hermed menes, at hvis personen lider af en diskusprolaps så repareres prolapsen ikke, men smerterne i forbindelse med denne forsvinder. dette gør, at personen skal være opmærksom på dette.
Ligeledes med piske smæld, her hvor det menes at det er psykosomatisk, vil smerterne efter en til 2 behandlinger sikkert forsvinde det giver kroppen en mulighed for at slappe af i musklerne og derved fjernes årsagen til den kroniske smerte, måske.
jeg kan personligt endnu ikke garantere at kroniske smerter forsvinder permanent, men hvis man har haft smerter i mange år og kan være smertefri 4 uger af gangen, kan man vel diskuterer om det er hypnosen værd?

Her er et udsagn fra en kone til en mand som har været igennem flere operationer efter canceroperation og arvævsoperation.
han var på morfin 3 gange dagligt på grund af smerterne og er siden smertefri.

Min mand og jeg besøgte Paul Erik, da min mand efter 5 operationer, pga kræft i maven, har mange smerter som ikke kan fjernes med andet end morfin.
Og aldrig NOGENSINDE har jeg været med til en så ubeskrivelig oplevelse…
Paul Erik er en utrolig flink mand, der virkelig gik 110%ind i vores situation.
Han forklarede hvordan det foregik og afprøvede først om min mand var modtagelig til hypnose.
Det hele tog Ca 1 time og 45 minutter og er…. Ja ubeskrivelig…. Fordi hvordan kan en mand som Paul Erik, ved hjælp af at han taler til begge hjernehalvdele forvirre den “soldat”, der normalt spærre og holder vagt, så “soldaten” lukker op og gør at Paul Erik kan overbevise min mand om (under hypnose) at han kan operere sig selv og fjerne det der gør at han har ondt!..
Min mand så vågner op igen da han er færdig med sin egen operation, er tilfreds med resultatet, gået stille og rolig tilbage til bevidstheden, og kun kan huske de sidste 30 sekunder….
Men det ligger i underbevidstheden, og han kan bruge nogle af værktøjerne senere, hvis det skulle blive nødvendigt…

Min mand plejer at sove (kl lidt i 20), pga smerter og træthed… Men nu er kl tæt på 22, han er hverken træt og vigtigst af alt…. Han har ikke ONDT….!

Så hvis der sidder nogen og har ondt, smerter eller andet som påvirker deres almindelige daglige livsførelse så kontakt Paul Erik.
Det kan virkelig anbefales.

Hilsen Maria