Stærke smerter og kronisk hovedpine.

Pernille kom med voldsom kronisk hovedpine som hun havde lidt af flere år.

Her er resultatet efter en enkelt session.

Hej Paul

Jeg syntes jeg lige vil omgive dig en update da jeg syntes min dag i går var ualmindelig mærkelig 🤔

Onsdag efter jeg havde været hos dig :

Vi kørte hjem og snakkede meget om hvad der var foregået, hvordan det var og hvordan jeg havde det. Jeg er det faktisk som jeg plejet min hovedpine var stadig en hjelm og uforandret og faktisk havde jeg det som om jeg havde sovet, da jeg ikke kunne huske eller høre hvad du havde sagt.

Så vi fandt et sted og spise, stadig ingen anderledes følelser af bedring.

Da vi kom hjem og jeg fik sat mig i sofaen, gik det galt med hovedpine og jeg måtte på hoved i seng. Tænker det var den lange samtale det brugte nu e batterier men lige meget.

I går stod jeg op som jeg plejet og følte ikke noget anderledes og tænkte at det må være fordi jeg havde ”sovet” under hypnosen.

Kl. Ca 6.00 tog jeg mig selv i at “snakke” med mig selv tankerne væltede ned over mig og ville ikke stoppe, totalt tankemylder og så kom kvalmen, puha det var så vildt jeg virkelig overveje om jeg skulle tage hjem fra arbejdet, men nej, det gjorde jeg ikke så måtte jeg hellere kaste op og komme videre det blev dog aldrig til opkast, kun fornemmelsen, som var meget stærk.

Senere sidder jeg og spiser med en veninde og tænker på, at jeg faktisk havde det fint, ingen kvalme og jeg arbejde faktisk 10 timer i går, uden problemer.

I dag vågnede jeg og var for første gang i laaaaang tid udhvilet og frisk, jeg er stadig frisk og har ingen hovedpine i dag som INGEN hovedepine 😀. Så fra at gå og tro jeg har sovet til at tro du må have gjort noget har i hvert fald ændret sig.

Jeg ved ikke hvad du har gjort eller sagt men jeg siger tak mange tak og ville ønske vi havde filmet det 😉

Rigtig god dag Hilsen Pernille