TTM Uddannelsen

TTM står for Teori og Terapeutisk Metode. Uddannelsen til Executive Certified TTM Therapist er en ambitiøs uddannelse baseret på stifteren, Paul Erik Planitzer’s mere end 18 års erfaringer i arbejdet med angst.

Hele uddannelsen er en 2 årig uddannelse med speciale i angst og har til formål at gøre dig til en elitebehandler indenfor angst, PTSD, traumer og stress. Uddannelsen er specielt bygget op ud fra de erfaringer og resultater Paul Erik Planitzer har tilegnet sig med denne målgruppe, gennem mere end 18 år.

Uddannelsen er delt i to individuelle forløb:

1. år TTM – NLP & Hypnoseassistent og
2. år Executive Certified TTM Therapist

Uddannelsen sætter dig på en rejse ind i en verden af følelser og unikke tilgange til hvorledes man arbejder med disse. Overvejer du en uddannelse som terapeut, så sidder du lige nu og læser på en helt ny og unik måde at skabe forandringer for dine kommende klienter på. Du vil blive indført og trænet i følelsernes verden og du vil lære hvorledes disse forandres lige for øjnene af dig.

Paul Erik Planitzer har så stor succes med metoderne, at for at forstå, hvorledes han opnår sine resultater, kræver det, at du som studerende vil lære en helt ny tilgang til behandling af angst m.m. Gennem et paradigmeskifte vil du som studerende komme til at forstå de ubevidste mekanismer i tilgangen til klienternes problemstillinger.

Du vil blive undervist på en anden måde end der undervises på, hos de fleste andre undervisningssteder. Du vil modtage supervision på hvert modul, Du vil sidde på første parket når vi i undervisninger bruger og træner på klienter udefra.

I forbindelse med tilmelding på uddannelsen skal du som ansøger gennem en optagelsesprocedure, som består af et interview hvor du vurderes egnet til at modtage læring i TTM.

Der stilles krav til etikken hos de studerende, idet de lærer kraftfulde redskaber som kan misbruges.

Uddannelserne er ikke SU berettiget, men kan tages ved siden af et fuldtidsarbejde.


Uddannelsesretninger inden for TTM

TTM – Workshops

Bliv nysgerrig på TTM Uddannelsen Workshoppen er for alle, men primært for dem som overvejer at starte op på TTM uddannelsen. På workshoppen...

Læs mere

TTM – NLP & Hypnoassistant

TTM – NLP & Hypnoassistant Denne uddannelse er et adgangskrav til Executive Certified TTM Therapist uddannelsen. Uddannelsen er det 1. år på...

Læs mere

Executive Certified TTM Therapist

Executive Certified TTM Therapist Har du endt dit forløb som NLP & Hypnoassistant, kan du videreuddanne dig til Executive Certified TTM...

Læs mere