Her er et udpluk af de seneste udtalelser jeg har modtaget fra klienter.
Jeg kan kun give Paul Erik Planitzer mine bedste anbefalinger til alle mennesker med psykiske problemer.

Jeg er 35 år og har levet med generaliseret angst og panikangst i en meget stor del af mit liv. I løbet af foråret og sommeren 2010 gennemgik jeg et intenst terapiforløb hos Paul Erik Planitzer. Terapiforløbet har hjulpet mig utroligt meget i forhold til at komme ud af min angstlidelse.

Jeg har været i terapi ved adskillige psykologer, terapeuter og psykiatere gennem de sidste 12-13 år, men jeg har aldrig før mødt et menneske, som havde så stor forståelse for sindet og de mekanismer, der ligger til grund for psykiske lidelser, som Paul Erik har.

Jeg har oplevet Paul Erik som enormt nærværende, tillidsvækkende, empatisk og respektfuld igennem hele mit terapiforløb. Forståelsen for sindet kombineret med de helt unikke terapeutiske redskaber, som Paul Erik gør brug af i sin terapi, gør ham til en ener inden for behandling af psykiske lidelser, og herunder angst.

Paul Erik går direkte til sagen, når han arbejder med en. Det gør at terapien bliver yderst effektiv og virksom.

Venlig hilsen Lene Muldgaard-Hald

Separations- og panikangst

En kæmpe stor anbefaling til Paul Erik, som virkelig har hjulpet mig på rette vej med min separations-og panikangst.

Jeg har de seneste 3 måneder deltaget i et pilotforløb for angste, hvor jeg har fået nogle værktøjer, som jeg ikke har fået gennem mine andre forløb i psykiatrien. Paul Erik har virkelig formået at give mig en forståelse af angsten, og givet mig indsigt i, hvorfor jeg netop har fået angst. Dette har gjort at jeg idag har meget nemmere ved at udfordre mig selv. Jeg har på blot 3 måneder oplevet en kæmpe udvikling, hvor jeg er blevet en gladere pige og klar på de udfordringer der venter mig, hvilket jeg på ingen måde, havde forudset for nogle måneder siden. Efter 13 år med hyppige angstanfald, og tankemylder – Oplever jeg at have fået indsigt i at angsten faktisk hjælper/guider mig, hvilket giver mig mindre bekymringer, og ser angsten som noget mere positivt.

Du vil uden tvivl blive overladt til en meget dygtig terapeut, hvor du vil opleve at vejen til succes er nærmere.

Kærligst Mette

Kære Læser.

Håndflader der sveder, ustyrlig puls, tunnelsyn, nervøsitet, et liv der kører rundt, ingen faste holdepunkter, glemte værdier, undvigemanøvrering; jeg er ikke god nok! Min angst – mit liv Jeg sidder og prøver at huske hvordan mit liv var før jeg fik muligheden for, at arbejde med mig selv.

Jeg prøver at huske den pige, som var malplaceret, unormal, grim, utilstrækkelig, mærkelig og irriterende. Hende som stivnedes og havde unaturlige bevægelser i socialt samvær, hende med socialangst. Jeg var i foråret 2010 på et 5-dages kursus for angste ved Paul Erik Planitzer.

Det skulle vise sig at blive starten på noget, som jeg nu, opfatter som fantastisk. Paul Erik hjalp mig til at finde mine værdier, ressourcer, lærte mig om menneskets – og om angstens natur, at drage nytte af denne og ikke mindst at elske den og mig selv.

Jeg har gennem arbejdet med Paul Erik og min angst lært utroligt meget om mig selv, fået redskaber til kontinuerligt at arbejde videre med mig selv, føler mig selvsikker, dejlig, værdifuld og uundværlig. Jeg smiler og retter ryggen, – elsker at møde nye mennesker og nye udfordringer.

Jeg kan kun med fornuft og hjerte anbefale Paul Erik Planitzer Jeg har fået en gave, jeg har lært at elske mig selv og livet – og ikke mindst min angst! Mit liv – min angst.

Marie Bruun Paulsen, 22 år

– Marie Bruun Paulsen

26 årige enlig mor til 2, og med mod på livet.

Jeg havde levet et liv med angst, indtil Poul Erik Planitzer tog mig og hele min familie under armen. Fra dag 1 var jeg tryg ved ham. Jeg deltog i hans kurser. Jeg har igennem hele mit forløb med bl.a. panikangst mødt mange fag folk (psykologer, terapeuter og andre) som mente de kunne hjælpe mig af med min angst, men aldrig har jeg mødt en mand så lige til og omsorgsfuld som Poul Erik Planitzer.

I stedet for at tage fat i angsten som udgangspunkt, tog han fat i de værdier jeg havde og vægtede højest i mit liv, han gav mig nogle redskaber, som jeg kunne arbejde med i min hverdag og som var yderst brugbare. Før jeg mødte Poul Erik Planitzer, var jeg ikke i stand til at se meningen med mit liv.

Jeg kunne hverken være alene bare 5 min. eller komme uden for min dør. På en stille og rolig, og en ikke angstprovokerende måde, fik han lært mig at få tillid til mig selv igen, og mod på livet. Det har givet ikke kun mig, men hele min familie en ro igen.

Poul Erik Planitzer er en enormt sympatisk, tillidsvækkende og omsorgsfuld mand. Jeg giver ham æren for at jeg i dag kan leve et liv uden angst og nyde mine døtre og livet fuldt ud igen. Så jeg giver hermed min største og bedste anbefaling til Poul Erik Planitzer.

Med venlig hilsen Sara A. Christensen

– Sara A. Christensen

Simpelthen så dygtig og kompetent med det han laver

Før jeg var på angst kursus, styrede angsten mig, men efter kursuset er det mig der styre.. Takket være søde PEP.

Malene Holm Hansen

Tak.

Tak til Paul Erik for at få ro på eksamens nerver.
Du gjorde en forskel på dagen og helt sikkert på fremtiden.

Tenna Stabel Windfeld

Tak mange tak og ville ønske vi havde filmet det 😉

Jeg syntes jeg lige vil omgive dig en update da jeg syntes min dag i går var ualmindelig mærkelig 🤔

Onsdag efter jeg havde været hos dig: Vi kørte hjem og snakkede meget om hvad der var foregået, hvordan det var og hvordan jeg havde det. Jeg har det faktisk som jeg plejer. Min hovedpine var stadig en hjelm og uforandret og faktisk havde jeg det som om jeg havde sovet, da jeg ikke kunne huske eller høre hvad du havde sagt. Så vi fandt et sted og spise, stadig ingen anderledes følelser af bedring.

Da vi kom hjem og jeg fik sat mig i sofaen, gik det galt med hovedpine og jeg måtte på hoved i seng. Tænker det var den lange samtale det brugte nu batterier men lige meget. I går stod jeg op som jeg plejede og følte ikke noget anderledes og tænkte at det må være fordi jeg havde ”sovet” under hypnosen. Kl. ca 6.00 tog jeg mig selv i at “snakke” med mig selv. Tankerne væltede ned over mig og ville ikke stoppe, totalt tankemylder og så kom kvalmen, puha det var så vildt jeg virkelig overvejede om jeg skulle tage hjem fra arbejdet, men nej, det gjorde jeg ikke. Så måtte jeg hellere kaste op og komme videre. Det blev dog aldrig til opkast, kun fornemmelsen, som var meget stærk.

Senere sidder jeg og spiser med en veninde og tænker på, at jeg faktisk havde det fint, ingen kvalme og jeg arbejdede faktisk 10 timer i går, uden problemer. I dag vågnede jeg og var for første gang i laaaaang tid udhvilet og frisk. Jeg er stadig frisk og har ingen hovedpine i dag som INGEN hovedepine 😀. Så fra at gå og tro jeg har sovet til at tro du må have gjort noget har i hvert fald ændret sig. Jeg ved ikke hvad du har gjort eller sagt men jeg siger tak mange tak og ville ønske vi havde filmet det 😉

Rigtig god dag

Hilsen Pernille

– Pernille

Jeg har fået metoder og redskaber som jeg bruger hver dag helt naturligt.

I flere år gik jeg og havde det dårligt. Det var ikke noget særligt i starten – mest bare som en ”dårlig fornemmelse” af et eller andet ubestemmeligt. Jeg fik ikke gjort noget ved det (i hvert fald ikke det rigtige), og fornemmelsen af noget slemt greb om sig og voksede støt.

Med tiden fandt jeg ud af at det var angst – og jeg var bange / bekymret praktisk talt døgnet rundt uden at kunne sige, hvad jeg var bange for præcist. Jeg fik psykologhjælp, forsøgte med ”lykkepiller”, talte med min læge, og fik støtte fra familie og venner, men det hjalp ikke.

For snart halvandet år siden var jeg så på et kursusophold hvor Paul Erik Planitzer hjalp mig til at forstå min angst, til at handle konstruktivt og få styr på mine tanker og følelser mht. angst og selvværd. Jeg har lært at håndtere hverdagens forhindringer som er blevet udfordringer.

Siden hen har jeg fået coaching hos Paul Erik i forbindelse med jobsøgning og angst – og det gav gevinst, for jeg fandt det helt rette job, hvor jeg er glad for at arbejde! Takket være den rette hjælp, som jeg fik hos Paul Erik Planitzer, fik jeg øget livskvaliteten, og jeg fik styr på min hverdag.

Jeg ved hvad der skal til, hvornår jeg skal sige fra og hvad jeg har behov for. Jeg kender mig selv bedre nu. Angsten fylder i den grad mindre i min hverdag, og jeg kan håndtere det og bruge det til noget.

Jeg kan i dag ærligt sige, at det er mig der styrer mit liv – og ikke min angst. Det er guld værd! Dét kan jeg takke Paul Erik Planitzer for.

Med venlig hilsen Michelle Skødt Hansen

Vores datter har fået livet tilbage og vi har fået vores datter.

Kære Poul Erik

Undertegnede vil gerne anbefale, personer med stress og eller angst at kontakte Paul Erik Planitzer for aftale om gennemførelse af internat eller kursus. Grunden til anbefalingen er såre simpel: Det helt ekstraordinære personlige arrangement som udvises, er afgørende for den tillid som er nødvendig for at den angste eller stressede person samt evt. pårørende kan åbne op for problemerne og derved arbejde sig til succes.

Kombinationen af NLP teknik og alternative teknikker virker, og man føler sig tryg idet teorien gennemgås grundigt inden der arbejdes med den enkelte. Som forældre til en teenager med angstlignende symptomer var den naturlige vej i første omgang, at få tid til den lokale PPR som er skolepsykolog.

Der tilbydes enkelt samtaler og der udføres nogle tests. Men i bund og grund er dette forløb ikke velegnet til brug for mere vedvarende løsning. Vi som forældre til pige med angst, havde nok den sværeste periode i vores familieliv og ægteskab, for det vigtigste hos os, er familiens ve og vel.

Ved et tilfælde blev jeg ringet op af Center for stress & angst, hvor jeg blev spurgt om jeg ville støtte med et økonomisk bidrag og fik så en kort redegørelse for hvad pengene gik til! Desværre var og er det hårde tider for byggeriet så jeg måtte takke pænt nej til at støtte.

Et par dage senere snakker jeg med min datter om opringningen, og uden min viden går hun på nettet og finder oplysninger om hvad center for stress og angst egentlig er for noget! Kort efter bliver jeg konfronteret med, at min datter har talt med en mand, som gerne vil tilbyde at hjælpe hende…

Det viser sig at være Poul Erik Planitzer som hun har talt med. Idet jeg jo ikke kan lade min datter lave aftaler selv, kontakter jeg Poul Erik og får en snak med ham om hvad han mener at kunne bidrage med. Efter kort drøftelse hjemme, siger vi ja tak ! til et tilbud om, at vores datter af Center for stress og angst fik 1 uges internat på Glamsbjerg Hørecenter betalt, betingelsen var, at jeg som far tog med og selv betalte for ophold, forplejning m.v.

Den uge i selskab med Poul Erik Planitzer har ikke alene positivt rykket mit forhold til min datter, men også rykket til mit helt generelle syn på mennesker (det lyder stort… og det er det også ). Ved brug af NLP teknikker og livserfaringer generelt, lykkedes det Poul Erik at give kursisterne og mig som pårørende værktøjer, som kan bruges af unge som ældre, kvinde som mand.

Dog vurderer jeg at minimums alderen ikke bør være under min datters som på tidspunktet var 15 år, idet teorien kræver indsigt og forståelse som en mindreårig ikke besidder. Kombinationen af teori og praktiske tests/opgaver virkede rigtig godt, og det lykkedes på forunderlig vis Poul Erik, at favne alle de forskelligheder som kursisterne var mødt frem med og differentiere kurset så alle fik særbehandling/undervisning.

Jeg har aldrig tidligere mødt en person som på en gang har et ualmindeligt kraftigt personligt engagement og samtidig værktøjerne (NLP) i orden til at kunne gøre en forskel. Da jeg på kurset erfarer, at Poul Erik kan mere en bare håndtere NLP teknikker, stiller jeg under kurset nogle direkte og nærgående spørgsmål til Poul Erik om, hvorfra han har sin viden og hvad hans bevæggrund er for at gøre det han gør.

Poul Erik giver sig tid til, at forklare om et langt uddannelses og erfaringsforløb, fra alternativ behandling over NLP til nuværende position, hvor han har fundet sin egen ”model” som virker på de fleste, der vil tage imod hjælpen.

Vi taler ikke om nogen mirakelkur, men på bare en uge blev der flyttet bjerge rent mentalt og der blev delt værktøjer ud som kan bruges resten af livet, uanset om du lider af angst eller er pårørende som jeg selv. Derfor kan jeg varmt anbefale Poul Erik Planitzer som coach og terapeut når det gælder stress eller angst.

Vores datter som havde det meget svært i folkeskolen og i 9. klasse blev undervist på gangen klaustrofobi), har det nu rigtig godt. Vi har fået suppleret med let medicin som virker rigtig godt og det sammen med den base som blev lagt på kurset, gør at vores datter nu 16 år trives på ny skole (10. klasse) og har tilmed fået sød kæreste.

For bare 1 år siden kunne vores datter stort set ikke gå uden for hjemmets fire vægge, og var meget trygget af angsten i alt hvad hun foretog sig. Nu cykler hun selv i skole, shopper i indkøbscentre, besøger kærestens familie alene og er smilende og positiv.

Brian Boksa

20 års flyskræk fjernet på 2 timer.

Jeg har før været ude at flyve uden nogen flyskræk, men i 1982 kom skrækken i forbindelse med en ferie og flyvetur til Mallorca. Selvom det egentlig var en fin og rolig tur. Jeg vil gerne på ferie hvor der er varmere, og jeg vil gerne kunne flyve dertil.

Jeg har derfor siden da prøvet forskellige ting mod flyskræk/angst. Bl.a. har jeg prøvet NLP-terapi, hypnose, weekendkursus hos SAS for flyskrække, men det hjalp ikke. Jeg måtte ty til medicin, som kunne få mig til at slappe af – men flyveturen oplevede jeg ikke meget af, og skrækken var der jo egentligt stadig bare tvunget ud på et sidespor af medicinen.

Jeg havde fået anbefalet et besøg hos Paul Erik Planitzer, men må indrømme at jeg tvivlede lidt. Fordi flyskrækken havde godt fast i mig, fordi jeg havde prøvet så meget andet uden held, og fordi angsten for at flyve havde været der så længe at jeg synes jeg havde styr på tankerne om det at flyve.

Jeg havde også besluttet at dette var sidste chance og at jeg ellers helt ville opgive fremover – og så rejse på anden måde eller blive hjemme. Men men… efter et par timers snak hos Paul Erik var der nogle af mine grænser der havde rykket sig, nogle tanker var påvirket, noget var sat i gang i mig, mit syn/holdning til en flyvetur var ændret.

Jeg var stadig lidt bange for det (usikker på om det stadig var det samme, når jeg kom derop). Men jeg havde dog fået lyst og mod til at få det afprøvet. Jeg havde nogle ”redskaber” med mig, som jeg kunne bruge på turen. Jeg havde også en nødplan: Retur kunne foregå med tog.

Og der var planlagt flyskifte, så jeg kunne fortryde undervejs. Men det blev ikke nødvendigt! To flyveture hver vej, og det gik over al forventning. Helt hvad der skete, kan jeg ikke forklare… Vi sad og talte om det, og jeg svarede på nogle spørgsmål m.m.

Måske det er noget inde i mig (indre ressourcer eller andet) som jeg fik hjælp til at finde frem og bruge korrekt. I hvert fald kan jeg ærligt fortælle at jeg nu glæder mig til næste flytur – ingen angst når jeg tænker på det. Jeg glæder mig bare.

Paul Erik gjorde noget jeg troede var umuligt. Nu kan jeg udleve alle mine feriedrømme og rejsedrømme uden den store forhindring jeg før havde. Jeg anbefaler derfor meget gerne behandling/terapi hos Paul Erik Planitzer.

Tonni Sandberg Hansen

Tusind tusind tak for din hjælp, jeg er meget glad og taknemmelig.

Hej Paul Erik!

Din hypnose har gjort underværker! I stedet for at frygte at sidde bag rettet og have non-stop angst, så jeg pludselig frem til at skulle ud at køre og kan nu nyde mine køreture. Det er sådan en anderledes fornemmelse, og jeg er så lykkelig for det. En kæmpe byrde er blevet løftet fra mine skuldre. Tusind tak. Alligevel bestod jeg desværre ikke min køreprøve i går grundet ydre omstændigheder, men heldigvis fik jeg chancen igen i dag og står nu med kortet i hænderne.

Louise, 17 år

Jeg og mine drenge har fået et fantastisk liv.

Paul Erik Planitzer har virkelig hjulpet mig til at finde vejen frem til et gladere liv. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke skal lade mig undertrykke, at mit liv har værdi og at jeg skal leve det.

Det mest effektive Paul Erik gjorde for mig var at, hjælpe mig til at finde lysten til at komme videre, starte forfra. Hvad han kunne havde gjort bedre? Med det han har gjort for mig:0)) kan jeg kun sige; der er ikke noget bedre for mig.

Pia Bjørnskov

Han lærte mig hvorledes jeg kunne gøre disse billeder af et monster mindre uhyggelige, og jeg har ikke haft mareridt siden.

Jeg er en pige på 19 år. Igennem hele mit liv har jeg haft en stor byrde, at bære på mine skuldre, da jeg som barn var vidne til et voldeligt angreb på min mor. Jeg har altid benægtet det og set det som en stor flovhed, da det var min far der var voldelig overfor min mor.

Jeg besluttede, at jeg ikke ville fortælle nogen om min biologiske far, da jeg anså min stedfar som min far. Dette har resulteret i uhelbredelig angst, mareridt og mørkerædsel. Til sidst blev det voldsomt, at jeg ikke kunne bære det mere.

Jeg snakkede herefter med Paul Erik Planitzer om min barndom og mine traumatiske oplevelser.

Den dag i dag accepterer jeg min fortid som den er og er begyndt at acceptere min biologiske far. vi ses nu og jeg ved i dag, at han ikke gjorde det for at gøre mig ondt, men at han var alt for glad for min mor.

Sanne

Rigtig mange gange tak for din hjælp

Så er eksamen overstået. Jeg har godt nok være rolig hele dagen, blev dog nervøs da jeg kom ind i lokalet. Jeg benyttede mig af tag noget vand et par gange, da vejrtrækningen ikke lige gad det, jeg ville. Men havde en rigtig god oplevelse med eksamen. Men det ligger nok bare til mig som person med nervøsiteten, men det var mere overskueligt, og nemmere at rumme.
Men jeg fik 12! Så familien er glad, og jeg er rigtig glad. TRÆT og brugt. Så kommer vidst til at sove rigtig rigtig godt i nat.

Nanna Kirstine Pedersen

Han kan noget andre ikke kan!

Ingeborg Kjærsgaard Nielsen

Tak for en super oplevelse. 👍

Marianne Fjord

Kan kun anbefales herfra.

Det fungere bare også for kræsne personer, jeg har aldrig rørt sund mad før og det begyndte at blive et problem for mig, så jeg skrev til Paul Erik om det var noget han kunne gøre noget ved.
Det må man sige at han kunne, jeg spiser nu grønt uden at føle at jeg bliver dårlig ved at spise det.
Super flink at snakke med.

Dan Eskildsen

At kontakte Paul Erik har ganske enkelt været det bedste jeg nogensinde har gjort for MIG.

Jeg kan takke Paul Erik for at det lykkedes at vende 20-års slankekurs-nederlag til en succes. Jeg er i gang med et vægttab/livsstilsændring og med Paul Eriks store hjælp og støtte har jeg fået nyt indblik i de følelser og oplevelser, der førhen har hindret mig i at nå mine mål.

Jeg har fået sat mere værdi på mig selv og derved ændret tanke- og adfærdsmønstre, så jeg nu træffer mere hensigtsmæssige valg for mig selv. Jeg har ikke nået målet endnu, men jeg er godt på vej. Paul Erik har hjulpet mig til, at jeg har fået det meget bedre med mig selv, og dermed også min familie og resten af min omverden.

Paul Erik skaber tillid og tryghed, han er ubeskrivelig, nænsom, omsorgsfuld og ligetil, og jeg havde aldrig klaret det her uden hans store hjælp.

Iben Corydon

Det kan virkelig anbefales

Min mand og jeg besøgte Paul Erik, da min mand efter 5 operationer, pga kræft i maven, har mange smerter som ikke kan fjernes med andet end morfin.
Og aldrig NOGENSINDE har jeg været med til en så ubeskrivelig oplevelse…
Paul Erik er en utrolig flink mand, der virkelig gik 110%ind i vores situation.
Han forklarede hvordan det foregik og afprøvede først om min mand var modtagelig til hypnose.
Det hele tog Ca 1 time og 45 minutter og er…. Ja ubeskrivelig…. Fordi hvordan kan en mand som Paul Erik, ved hjælp af at han taler til begge hjernehalvdele forvirre den “soldat”, der normalt spærre og holder vagt, så “soldaten” lukker op og gør at Paul Erik kan overbevise min mand om (under hypnose) at han kan operere sig selv og fjerne det der gør at han har ondt!..
Min mand så vågner op igen da han er færdig med sin egen operation, er tilfreds med resultatet, gået stille og rolig tilbage til bevidstheden, og kun kan huske de sidste 30 sekunder….
Men det ligger i underbevidstheden, og han kan bruge nogle af værktøjerne senere, hvis det skulle blive nødvendigt…

Min mand plejer at sove (kl lidt i 20), pga smerter og træthed… Men nu er kl tæt på 22, han er hverken træt og vigtigst af alt…. Han har ikke ONDT….!

Så hvis der sidder nogen og har ondt, smerter eller andet som påvirker deres almindelige daglige livsførelse så kontakt Paul Erik.

Hilsen Maria

Tak til Paul Erik for en engageret og professionelt indsats

Vi har haft den fornøjelse at modtage 5 sessioner team coaching af Paul Erik Planitzer. Sessionerne havde til formål at gøre os bedre til at udnytte hinandens styrkesider. Desuden har vi modtaget et individuelt styrkebaseret coachforløb med det formål at gøre os mere bevidste om at anvende vores stærke sider til at skabe fremdrift og nå vores mål til tiden.

Paul Erik Planitzer har med respekt, indlevelse og kærlig provokation ført os gennem sessionerne, og vi har til fulde fået indfriet vores forventninger. Dette ses også på vores resultater, som er blevet markant bedre.

Jette Porsmose Skylvad

Jeg har med succes fået hypnose af Paul Erik Planitzer.

Jeg er blevet jobsøgende. For at kunne søge de rigtigt gode job – også de job, som ligger lige uden for rækkevidde, har jeg behov for at kunne køre bil.

Jeg har faktisk kørekort, men har bare aldrig brugt det ret meget – og jeg har slet ikke kørt i mindst 16 år! Jeg har aldrig rigtigt kunnet lide trafikken. Hverken behovet eller motivationen har været der nok. Men det er der nu – nu vil jeg starte på en frisk med at kunne køre igen.

Jeg ved at det bare kræver noget træning, men jeg turde ikke at komme i gang . Heller ikke selvom jeg igen har været på manøvrebane, glatbanekursus m.m. for nylig. Så snart jeg selv sad bag rettet, var den almindelige trafik bare for overvældende, mistede jeg overblikket og troen på mig selv. Jeg mangler erfaring, men den var svær at få, når jeg knap turde flytte bilen fra parkeringspladsen.

Derfor kontaktede jeg Paul Erik Planitzer, som mente at han kunne hjælpe mig. Det kunne han. Hypnosen var meget behagelig. Jeg var tilstede hele tiden, men meget meget afslappet.

Straks efter hypnose var jeg ude at køre i trafikken en lille tur. Jeg kører en tur hver dag. Jeg har også et par køretimer, så jeg kan føle mig tryk også ved de for mig lidt sværere udfordringer, som kørsel på motorvej, i mørke, i myldretid…

Men nu er der gang i bilen – med mig bag rettet. Og jeg er på rette vej til drømmejobbet, hvad enten det er med bus, i bil eller på cykel. Og så er det jo en bonus i sig selv at være mere fri i forhold til transport helt generelt.

Michelle

Han er en værdifuld støtte og en inspirerende partner i business-spørgsmål.

Jeg kender Paul Erik som en dygtig coach med en engageret og involverende stil. Han går lige til sagens kerne, når han sammen med kunden står overfor udfordringer.Han forstår at håndtere menneskelige hensyn og er ikke bange for at sætte ord og handling bag disse egenskaber.

Henri Rix

Jeg har som medarbejder fået rigtig meget ud af forløbet hos Paul Erik Planitzer. Jeg er blevet mere målrettet og bevidst omkring min arbejdsgang. Forløbet har gjort at jeg nu har et meget bedre overblik over mine arbejdsopgaver og dermed også bedre kan planlægge og strukturere mig gennem en travl og hektisk arbejdsdag.

Pernille Henriksen
Kontorassistent hos ToyJoy Danmark A/S

Jeg syntes det er et fantastisk tilbud.

Et frivilligt forløb, som man selv kan vælge til eller fra. De fleste har noget der fylder i ens rygsæk, som er sundt at få bearbejdet.
Ro i baglandet og i sine omgivelser, giver mere fokus på jobbet. Paul Erik Planitzer har givet mig mange gode og brugbare redskaber til at bearbejde og afhjælpe det der fylder.

Tak til Paul Erik og tak til Dennis 🤗

Pia Salbo
Telesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Personligt har jeg via dette forløb:


• Fået hjælp til at ændre flere personlige ting i min hverdag, som har fået positiv indflydelse på min præstation og tilstedeværelse på jobbet.
• Fået et ekstra værktøj jeg kan bruge i dialogen med kunden som har hjulpet mig med at bevæge mig længere ned i dybden i salgsfaget.

Jeg er generelt meget positivt stemt overfor dette forløb. Samtalerne har været trygge og behagelige, samt har jeg følt mig hørt og forstået.

Kasper Hansen
Telesælger hos ToyJoy Danmark A/S

Jeg får meget glæde ud af det her – ingen tvivl om det. 🙂

Jeg lovede dig en tilbagemelding og lidt info om den klasse jeg kører i.
Klassen hedder OK Mobil 1 Danish Supertourisme og jeg skal køre for Team Jørgen Hansen Biler.
Det gik bedre i dag. Mere fokuseret på selve opgaven og ikke særlig mange negative tanker. Jeg føler at min lyst, glæde og overskud er blevet større siden vores snak i går.

Hilsen Carsten

Carsten Lorenzen
Racerkører

Vi besluttede i virksomheden at forsøge med en nuanceret måde at optimere virksomhedens medarbejder på ved at starte et forløb op med NLP terapi kombineret med hypnose hos Paul Erik. Forløbet var valgfrit og der blev sat de sessioner af til hver medarbejder der nu var behov for og vi må erkende at det var med en vis skepsis da vi startede, men det har meget hurtigt båret frugt i form af mere stabile og gladere medarbejdere i virksomheden.

Dennis Villumsen
Direktør og ejer af ToyJoy Danmark A/S

Lone Jepsen

Hej Paul Erik

Jeg har lovet min søn Victor at skrive til dig og sige tusind tak for hjælpen i onsdags.
Besøget hos dig har resulteret i, at Victor nu er blevet vaccineret og er helt klar til andet stik. Vi har talt sammen til, at han nok har forsøgt ca. 14 gange inden det lykkedes.
Det blev til en fantastisk oplevelse ved vaccinecenteret, så nu går han rundt med et stort smil og glæder sig til han kan komme med på ferie.
Endnu en gang tak og du får vores varmeste anbefalinger.

Venlig hilsen Lone – en meget lettet mor 😉

Berit Prang anbefaler Paul Erik – Hypnose og psykoterapi.

Har for lidt over et år siden, været ved Paul Erik.
Jeg syntes det var på tide at kvitte cigaretterne, og mit enorme misbrug af cola.
Jeg har ikke rørt cola eller cigaretter siden.
Så hermed mine varmeste anbefalinger.
Mvh Berit

Karina Jensen

Jeg har i årevis været panisk angst for edderkopper, som i at vågne om natten med mareridt, som til sidst ikke kun holdte mig vågen men også min familie. Jeg begyndte at have problemer med at sove andre steder, da jeg skulle finkæmme alt inden jeg lagde mig til at sove. Jeg hørte om Poul Erik og kom i hypnose der. Har ikke haft et eneste mareridt siden og flygter ikke mere når jeg ser en edderkop.. så store anbefalinger fra mig🙂

Kærligst Karina Jensen.

Bettina

Af hjertet tak.
Igennem en længere periode har jeg har haft travlt og mødt alt for mange udfordringer på en kort periode. Mine tanker hamrede afsted, min krop gjorde ondt, høfeberen der gjorde, at jeg næsten ikke kunne få vejret og følelsen af at kroppen gav op hvis der skete mere uventet, sneg sig nærmere dag for dag.
Jeg var faktisk i tvivl om jeg var klar til at åbne mig op fordi jeg godt vidste hvor sårbar jeg var inderst inde, men som at vende en bog blev jeg hurtig tryk i mit sind da jeg udfyldte spørgeskemaet til Paul Erik.
Jeg kunne godt se at det var helt skidt, jeg har skulle bearbejde utrolig meget sorg af vigtige omsorgspersoner i mit liv og det blev meget tydeligt hvad det handlede om. Jeg blev ved at vende tilbage til min sorg og jeg følte at jeg ikke kunne få helet mit indre, som et åbent sår vendte det altid tilbage.
Dette har stået på i 20 år, hver sommer kunne jeg næsten ikke få vejret, min læge gav mig mere medicin som skulle tages hele året rundt og jeg var i vildrede.
Jeg glædede mig til at møde Paul Erik, og han havde min fulde tillid ret hurtigt, jeg tror jeg kunne tale med ham hele dagen, men så var der nok ikke flere tåre eller grin tilbage. Mon ikke også Paul Erik var blevet lidt træt. Et menneske som ham skulle alle have lov til at møde, så tvivl aldrig som mig med at få hjælp fra Paul Erik.
Paul Erik er meget hjertelig og forstår en utrolig godt, og min samtale hos ham var ubeskrivelig hård for mig, men også det bedste jeg har oplevet, det var meget givende og lærerigt.
Paul Erik er utrolig empatisk og møder en med varme og omsorg, han er dyb og lærerig, men også nænsom med respekt for den person han er sammen med.
Mine tanker kredser om mit inde som et trylleslag forsvandt min ømme krop, mit sind føles let som fjer og jeg har fået plantet et frø i mit hjerte med min sorg som udløste de fysiske symptomer. Hypnosen var behagelig og bekræftende, er imponeret over hvad ens indre kan udrette så hurtigt og af sig selv med den rette guidning.
Forandringerne sker gradvist og det er lige som om man skal lære sin krop at kende på ny.
Ubevidst sortere jeg ting fra som jeg ikke ønsker, og alting foregår så roligt i mit sind.
Jeg svæver rundt og er glad, kun tre dage efter mødet med Paul Erik.
Hermed min varmeste anbefalinger.

Kærligst Bettina